KUPERUS matrassen handgemaakt!

KUPERUS Nederlands fabrikaat matrassen en handgemaakt!

Nieuw in huis: Matrassen  van Hofleverancier Kuperus.

​De door Kuperus vervaardigde matrassen en stalen bedden worden nog ouderwets in Nederland met de hand gemaakt. Met een zeer goede prijs / kwaliteitsverhouding en volledig maatwerk mogelijk. Vrijwel elk bed is uniek, dat kan eigenlijk alleen in Nederland. En omdat het handgemaakt is.

​Het pure, echte en eerlijke vakmanschap wordt generatie op generatie overgedragen. Houtbewerking, metaalbewerking, textiel verwerking en stofferen. Het vak met een passie voor het maken van goede en mooie bedden.

​Omdat vrijwel alles met de hand gemaakt wordt door echte vakmensen is Kuperus in staat maatwerk te leveren. Maatwerk in maatvoering en samenstelling van onze matrassen en bedden. Vrijwel niets gaat Kuperus te ver.

Kuperus werkt uitsluitend met de allerbeste materialen. Met zorgvuldig geselecteerde deskundige leveranciers werkt Kuperus al vele decennia lang samen. Samen met de leveranciers worden de beste materialen voor een specifieke toepassing gekozen en vervolgens door de vakmensen van Kuperus verwerkt.

HOFLEVERANCIER KUPERUS handgemaakte Matrassen

​Sinds 2005, bij het honderdjarig bestaan, mag Kuperus zich bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier noemen. Een kroon op het werk. Een erkenning voor alle Kuperus medewerkers die elke dag bevlogen mooie en goede bedden maken.

Wilt u reageren?

Laat uw bericht achter