Coronavirus informatie

Bel 0297-283113 voor een afspraak voor:

Adviseren, uw huis opmeten, en bezorgen van bedden, dekbedden, fauteuils, banken, enz.

Maatregelen tegen Covid 19 Coronavirus

Voor uw veiligheid en gezondheid en die van onze medewerkers hebben wij diverse maatregelen genomen om de kans op verspreiding van het Covid 19 virus (Corona) tot een minimum te beperken.

Wij blijven geopend totdat de autoriteiten anders aangeven. Wel nemen wij extra maatregelen zoals hieronder vermeld:

• Wij zorgen voor een juiste hygiëne, wij wassen vaker onze handen en zorgen ervoor dat de kassa, pinapparaat en overige contact punten meerdere malen per dag worden gedesinfecteerd.

• Al de medewerkers en stoffeerders bij ons aan het werk zijn gezond.

• Stel als u dat liever heeft al uw vragen gerust vanuit thuis per telefoon of mail. U kunt uiteraard, als u zich goed voelt, altijd de winkel bezoeken. Wij staan voor u klaar.

• Probeer minimaal 1,5 meter afstand van elkaar te bewaren in onze winkel en op locatie bij u thuis of op het werk.

• Indien wij meten en monteren aan huis, proberen wij rekening te houden met een veilige afstand tot elkaar en zullen wij geen handen schudden.

• Wij zullen de geplande werkzaamheden waar mogelijk volgens afspraak uitvoeren. Echter zijn wij afhankelijk van onze leveranciers. Ook zij worden getroffen door het Coronavirus, waardoor er producten kunnen zijn die niet op tijd worden geleverd. Hierdoor kan onze planning afwijken.

Bovenstaande maatregelen zijn niet altijd even makkelijk en prettig maar zijn noodzakelijk om de fysieke contactmomenten tot een minimum te beperken.

Op deze manier doen wij er alles aan om onze winkel open te houden en onze montageservice op een veilige wijze te blijven voortzetten zodat wij onze dienstverlening kunnen handhaven zoals u van ons gewend bent.

Wij rekenen op uw begrip en medewerking.

Hartelijk dank.

Wilt u reageren?

Laat uw bericht achter