Woningplanner

Desso Vloerkleden planner

Ga zelf aan de slag & laat u inspireren, kies een interieur die het best past bij uw woonstijl, kies uw favoriete kleur en structuur, kies een randafwerking, bepaal het formaat en de plaats van het vloerkleed die het best past bij uw woonstijl!!

 

Ontwerp hier uw eigen gordijn

Creëer hier je eigen gordijn in 4 stappen!

Ontwerp hier uw eigen Vadain gordijnen

Op zoek naar gordijnen? Laat u nu inspireren! Creëer hier uw eigen gordijn in 4 stappen! Op de ontwerpsite van onze gordijnenleverancier Vadain is het eenvoudig. Kies een soort interieur, kies de stof, kies het soort gordijn, kies de kleur.

 

 

Ontwerp hier a House of Happiness  gordijnen

Een gordijn heeft een toegevoegde waarde want gordijnen zijn echte sfeermakers. Daarnaast zijn ze natuurlijk ook functioneel. Ben je op zoek naar gordijnen voor de woonkamer? Of verduisterende gordijnen voor de slaapkamer of de kinderkamer? Ons grote assortiment biedt voor iedere ruimte passende gordijnen. Bij A House of Happiness vind je gordijnen waar je echt blij van wordt. Kwaliteit en maatwerk staan bij ons voorop. Daarbij hebben de gordijnstoffen nog vier andere belangrijke toegevoegde waarden:

  • isolerend
  • vlamvertragend
  • geluidswerend
  • verduisterend
forbo-logo

Verschillende ruimte's met een Forbo vloer zien en kunnen aanpassen!

Forbo vloerplanner

U heeft een vloer in gedachten maar wilt graag weten hoe de vloer er in een bepaalde ruimte uitziet? Met deze tool is het mogelijk om een vloer van Forbo Flooring in een van de beschikbare foto's te laten zien. Zo krijgt u een goed beeld hoe de vloer van uw keuze er op een groter oppervlak uitziet.