Bedden

De in de showroom geplaatste bedden zullen u plezierig verrassen.

Wij bezitten de veelgeprezen bedden van Tempur, Vroomshoop, Altijd Goed Slapen en meer moois.

Nu AUPING showroom uitverkoop!

Bekijk hier de website van Altijd Goed Slapen

TEMPUR nieuwe collectie: oude collectie met 40% en 50% korting!!! Ook op onze test hoofdkussens.

Bij alle ledikanten is aanpassing op lighoogte, breedte en lengtematen mogelijk. De door ons geselecteerde bedden zijn flexibel in gebruik met kleur, afmeting en functionaliteit. Bijvoorbeeld door de keuze uit vaste en verrijdbare modellen zijn deze slaapsystemen ook uitermate geschikt voor de senioren, comfort en zorg markt. De collectie bevat o.a. een ruim assortiment deelbare ledikanten met comfortopties zoals bv. uitstapverlichting en in hoogte instelbare bodemdragers. Alles kan vaak op kleur afgewerkt worden met de prachtige Raffito maatwerk linnenkasten. Wij hebben slaapkamerkasten in diverse prijssegmenten. Bent u enthousiast geworden en wilt u lekker rustig proefliggen, met persoonlijk advies dan kunnen wij ook werken op afspraak.

Boxsprings met toepassing van prachtige hoofdborden en eventuele gestoffeerde matrassen.

Zo bezitten wij diverse modellen van betaalbare soorten voor iedere doelgroep met luxe kleurrijke stofkeuzes. Diverse boxsprings bezitten ook de deelbare verrijdbare optie, en werken wij natuurlijk af met de mooiste matrassen en eventuele topdekmatrassen.

Tempur: slapen op een wolk; drukpuntverlaging

Complete ledikanten met vlakke en verstelbare schotelbodems en veel keuze in matras typen. De bodems zijn instelbaar in hardheid per schotel en kunnen zelfs compleet gemaakt worden met een massage unit. De matrassen zijn vaak ook leverbaar in veel afwijkende maten. Original, Sensation, en Cloud matrassen zijn er in 3 diktes. De matrashoezen zijn uitgerust met Cooltouch technologie. Deze zorgt voor een heerlijk koelende slaapervaring. De Tempur temperatuur regelende dekbedden zijn met hun donzige lichte kwaliteiten een fijne keuze. Wat een kwaliteit; in combinatie met de testkussens van Tempur is thuis helemaal compleet slaapgenot te realiseren. 10 jaar garantie geven is voor Tempur geen enkel probleem.

Vroomshoop: Slapen op comforthoogte en degelijkheid

Comfortbedden

De comfortbedden zijn ijzersterk van kwaliteit en degelijk van design. De Originals-ontwerpen vormen al meer dan 75 jaar het fundament van het bedrijf en hebben het Nederlandse slaap-landschap mede helpen ontwerpen. Mooi, robuust en sterk. Graag vullen wij uw wensen aan met bodems, matrassen en beddengoed voor maatwerk slapen. Met een Vroomshoop Original keert u terug naar de basis; slapen zoals slapen bedoeld is.

Hoog laag bedden

Een leven lang gemak van alle verlangde voorzieningen? Dat krijgt u met dit Nederlandse product – gefabriceerd volgens de kwaliteitsnormen van de zorg. ‘At Home’ bedden combineren design met gebruiksvriendelijkheid en geven uw woon- of slaapkamer een rustieke en huiselijke uitstraling. Leverbaar in basic en luxe uitvoeringen, waarbij de hoog laag bedden kunnen worden op- en uitgebouwd tot complete tweepersoons slaapkamers.

Wilt u reageren?

Laat uw bericht achter