Binnenzonwering / Raamdecoratie

Raamdecoratie: een groot assortiment in De Ronde Venen

Nu tijdelijk 20% korting!

Duo rolgordijn

Voorbeeld van binnenzonwering

Binnenzonwering blijft populaire raambekleding!

Van Kreuningen levert veel vakmanschap en advies inclusief meten en montage voor zo'n populair product als binnenzonwering.

Smart home: Kijkt u hier youtube over Luxaflex Powerview

Vrijblijvend meten wij nauwkeurig in voor raamdecoratie en horren van Luxaflex, Bece, Multisol, Velux dakramen en / of juist een goedkoper alternatief. Extra makkelijk is dat je je elektrisch bedienbare raamdecoratie kunt bedienen met een computer, tablet of smartphone in combinatie met een domotica-systeem. Vouwgordijnen of paneelgordijnen kunnen wij van ons uitgebreide gordijnen of vitrage assortiment laten maken door ons vakkundig atelier, of dit laten doen door Luxaflex of bece.

Rolgordijnen

Kies een rolgordijn uit de honderden kleurkeuzes. Wens je een mooie sierkoof, printdessin, volant, of een zijgeleiding voor een verduisterend effect, of verduisterende rolgordijnen voor in je Velux of Fakro dakraam? Zo vind je bij ons altijd de kleur die perfect bij je interieur past.

Duo-, Twist Rolgordijnen en Multishades

Een strakke uitstraling en toch speels omgaan met licht en doorzicht. Dat kan met het duo rolgordijn. Dit bijzondere rolgordijn bestaat uit twee lagen stof met horizontale transparante en niet-transparante banen. Door de stoflagen te verschuiven bepaal je zelf de mate van lichtinval en privacy.

Aluminium Horizontale Jaloezieën

De collectie aluminium jaloezieën biedt de kleuren en modellen die jouw interieur compleet maken. Je kunt kiezen uit verschillende lamelbreedtes, ladderbandkleuren en uitvoeringen. En door ons altijd op maat gemeten en eventueel geplaatst.

Houten horizontale Jaloezieën

Speel eenvoudig met licht door de houten lamellen te kantelen. Zo creëer je precies de sfeer die je wilt. Ladderband of een design bovenbak maken er de lifestyle sfeer van die u zult aanspreken.

Kunststof horizontale Jaloezieën

De meest verkochte zonwering in vochtige ruimtes met lifestyle kwaliteiten. Wij hebben hier echt een grote collectie in. Of kies je liever de matte transparante kunststof horizontale jaloezie. Deze geeft je interieur een mooi diffuus licht.

Plisse gordijnen

De modieuze plissé gordijnen zijn ideaal voor ramen met een bijzondere vorm. Van schuine ramen, driehoeksramen tot ronde ramen en van trapeziumramen tot de ramen van een serre. Ze bestaan in veel plooibreedtes en kleuren, met veel kindvriendelijke bedieningen en zelfs bediening mogelijk via je smartphone. Het pakket kan zowel boven, onder als loshangend gekozen worden.

Dupli en Duette® gordijnen

Duette® gordijnen hebben, anders dan plissé gordijnen, twee stoflagen. Het voordeel hiervan is dat van deze binnenzonwering koorden en koordgaatjes niet zichtbaar zijn, en dat ze warmte isolerend werken. De breedtes zijn aan een stuk veel breder te leveren. De verduisterende soorten met aluminiumfolie aan de binnenzijde isoleert uitstekend. Eventueel kun je weer voor een zijgeleiding voor meer verduistering kiezen.

Verticale jaloezieën

Een groot voordeel van op maat gemaakte verticale jaloezieën is dat ze geschikt zijn voor vrijwel alle raamvormen. Of je nu een schuin raam, erker of toograam hebt, er is altijd een oplossing. Ze kunnen van aluminium, kunststof, en stof zelfs verduisterend geleverd worden in vele lamelbreedtes.

Vouwgordijnen

De stoffen in de collectie vouwgordijnen zijn ook geschikt voor gordijnen, wat combineren in je interieur makkelijk maakt. Voor grote ramen kies je eerder voor gordijnen en voor een klein raam in dezelfde ruimte is een vouwgordijn in dezelfde stof mooier.

Paneelgordijnen

Paneelgordijnen zijn bij uitstek geschikt voor grote raampartijen en als je van een strak en modern interieur houdt. Je kunt panelen met verschillende transparanties en verschillende kleuren combineren.

Velux / Fakro dakramen

Bij Velux dakramen zijn er diverse mogelijkheden voor raamdecoratie, insectenwering en buiten zonwering mogelijk. Wij adviseren en plaatsen deze mogelijkheden graag bij u thuis, dus kom graag in onze showroom kijken wat u mooi en praktisch vindt. Zelfs Shutters hebben wij voor Velux in ons assortiment

Elektrische bediening

Elektrisch bedienbare raamdecoratie geeft gemak, veiligheid en wooncomfort. Somfy is ook bedienbaar met bijvoorbeeld een tablet/smartphone via een veilige verbinding. De volgende collecties van bece® kunnen worden uitgevoerd met elektrische bediening: rolgordijnen, duo rolgordijnen, plissé- en dupligordijnen, aluminium, houten en kunststof jaloezieën, verticale jaloezieën, vouwgordijnen en gordijnen. De raamdecoratie producten zijn voorzien van Somfy motoren en naast andere domotica-systemen ook compatible met het Home Motion systeem van Somfy.

Van Kreuningen raamdecoratie electrisch bedienbaar

Gemak
Als je kiest voor elektrische bediening kun je voortaan met één druk op de knop meerdere producten bedienen. Ideaal voor een serre of erker. Bovendien is raamdecoratie op moeilijk bereikbare plekken, bijvoorbeeld hooggelegen ramen of plafondramen, op afstand te bedienen. Extra makkelijk is dat je je raambekleding kunt bedienen met een PC, tablet of smartphone in combinatie met het domotica-systeem.

Veiligheid
Door gebruik te maken van een Domotica-systeem kun je waar dan ook en via een timer je raambekleding, buitenzonwering, verlichting, beveiliging enz. bedienen. Zo lijkt je huis altijd bewoond.

Wooncomfort
Elektrische bediening maakt het mogelijk om het plezierige leefklimaat in je huis beter te beheersen. Een zon- en temperatuursensor voorkomt bijvoorbeeld dat de woon- of slaapkamer te warm wordt, omdat de raamdecoratie sluit als de temperatuur te warm wordt. Je maakt zo optimaal gebruik van de isolerende eigenschappen van je binnenzonwering.

Laat je bij het aankopen van elektrisch bedienbare raamdecoratie en domotica-systeem door Van Kreuningen adviseren.

3 Reacties

  1. Goedemorgen, zijn jullie misschien 2e paasdag geopend? Hgr. Merith Landwier
    • Hein van Kreuningen
      Beste Merith Landwier, Nee, helaas zijn wij dan gesloten.
  2. Goedenavond, Ik ben geïnteresseerd is duettegordijnen van het type top down-bottom up. Geplaatst tussen de dag vd kozijnen. Het gaat om de volgende kozijnen: - 7× (1m×2,25m) (waarvan 4x in schuifpuikozijn) - 2× (2mx2,25m) - 3× (1,2mx2,25m) Graag ontvang ik van u een offerte met hierin ook de optie voor evt. elektrische bediening. Alvast bedankt. Mvg, Jeffrey van Horn

Laat uw bericht achter