Buitenzonwering

Heerlijk genieten van de zon op uw terras, onder uw draadloos bedienbare buitenzonwering.

Sunpoint: Topkwaliteit sinds 1968

Een heerlijke koele woning in de zomer, verantwoord genieten van de zon op uw terras én een behaaglijke warmte in de winter. Met zonwering en rolluiken van Sunpoint bepaalt u zelf het klimaat binnen én buiten. Bovendien voorkomt zonwering verkleuring van gordijnen, planten, meubilair of vloerbedekking veroorzaakt door uv-straling. Sunpoint biedt al sinds 1968 voor iedere gevel en voor elk raam een perfect passende oplossing. De producten worden in Nederland gemaakt van hoogwaardige materialen en voorzien van de mooiste doeken.

Knikarmschermen / Terrasschermen

Heerlijk onder uw terrasscherm buiten genieten van het ontbijt of een gezellige barbecue met vrienden en familie. Op maat gemaakte knikarm schermen geven u alle ruimte om buiten  te leven en te genieten. Leverbaar op maat en door ons gemeten en geplaatst in veel mogelijke uitvoeringen.De doekkeuze, en ook de profiel kleur keuze bepaalt voor een groot gedeelte het uiterlijk van uw buitenzonwering. Bij Van Kreuningen heeft u de keuze uit een grote collectie doeken. Zo kiest ú wat het beste past bij uw woning. Het knikarmscherm is vanwege z'n buitenzonwering erg populair. Buiten in de schaduw leven is pure vrijheid.

Uitvalschermen

Met een uitvalscherm houdt u de zon van uw ramen, zo blijft het heerlijk koel binnen en regelt u zelf de lichtinval. Dank zij de windvaste armen kan het uitvalscherm goed tegen een beetje wind. Zo zijn uw meubels en gordijnen ook nog eens beschermd tegen de schadelijke invloeden van zonlicht.

Screens voor een koele woning

Met de betaalbare screens beperkt u het binnenkomend zonlicht zonder het uitzicht te hoeven missen, bovendien zorgen screens ervoor dat de temperatuur in huis niet te hoog oploopt. Screens filteren zon en warmte en beschermen tegelijkertijd uw inventaris tegen mogelijke verkleuringen.

Rolluiken, een veilig gevoel

Rolluiken beschermen uw huis tegen daglicht, kou, warmte en geluidsoverlast en doen natuurlijk ook dienst als zonwering. Bovendien worden inbrekers afgeschrikt door het stevige aluminium pantser.

Markisolette

De Markisolette is een valarmscherm en dit type scherm is bij uitstek geschikt voor hoge ramen. De Markisolette is in twee uitvoeringen verkrijgbaar namelijk de Compact en de Extra.

De Compact heeft zoals de naam doet vermoeden een compacte omkasting, waardoor deze goed in een nis is te plaatsen of op andere manieren weg te werken. De Markisolette Extra is een stukje groter maar kan daardoor ook op een breedte tot 4000 mm gemaakt worden.

Markiezen stijlvol en klassiek

Al jaren vormen markiezen een unieke combinatie van romantiek en functionaliteit. Door hun bijzondere vorm zorgen markiezen voor een bijzondere verfraaiing van ieder gebouw.Naast de traditionele markiesframes en omkapping van hout leveren we ook markiesframes in het aluminium. De keuze van het doek bepaalt voor een groot deel het uiterlijk van uw markies. Niet voor niets heeft Van Kreuningen een ruime collectie aan zonwering doeken. Deze doeken zijn allemaal eenvoudig te onderhouden, weerbestendig en slijtvast. Zo geniet u nog langer van uw markies.

Wilt u reageren?

Laat uw bericht achter