Deurmatten

Deurmatten zijn de belangrijke schoenzool reinigers voor de vele keren dat u weer thuis komt.

Schoonloopmatten in combinatie met buitenmatten maken de reiniging het doeltreffendst. Verstandig is het om schoonloopmatten qua afmeting wat groter te kiezen. Vloeren blijven zo het meest schoon.

Breed is ons specialisme ten aanzien van de levering van matten voor vloer-/entreezones. Wij voeren daardoor de meest complete productlijn voor elke entreezone.
Breed in binnen- en buitenmatten, trapmatten, sisal- en kokoscollecties, lopers, karpetten, naaldvilttapijt, kunstgras en tapijttegels
Breed zijn onze schitterende stalenpresentaties, voor u beschikbaar! Eventueel kunt u ze thuis even op kleur bekijken, maar let op dat donkere kleuren wel minder vuil vertonen. Voor elke order op maat te leveren.
Breed in kracht: kwaliteit, actualiteit, en met onze vaste stoffeerders, in service.

Deurmatten van Coral en Hamat

Een deurmat is vaak niet het eerste waar je aan denkt bij de inrichting van je huis. Toch hebben deurmatten een belangrijke functie. Ze zijn essentieel voor het behoud van je vloer. Met een goede deurmat verleng je de levensduur van je vloer, omdat de mat bijvoorbeeld voorkomt dat je steentjes meeneemt naar binnen. Heb jij vloerbedekking in je huis? Ook dan is een goede schoonloopmat van belang, omdat hierdoor veel minder zand in je vloerbedekking belandt. Zo is vaak de met tapijt beklede trap vlak bij de voordeur geplaatst en dient ook de trap beschermt te worden. Dit voorkomt vroegtijdige slijtage van je vloerbedekking. En met een schoonloopmat blijft het vocht op de mat achter, waardoor je natte voetafdrukken op je houten vloer of tegelvloer voorkomt. Leg zowel buiten als binnen een goede deurmat voor het schoonste resultaat.

Deurmat kopen

Voor een deurmat die perfect bij jou en jouw woning past, ben je bij ons aan het juiste adres. In onze uitgebreide en volledige collectie professionele en sterke deurmatten vind je matten voor binnen en buiten in diverse maten en kleuren. De Coral Classic matten zijn zeer sterk en geven echt jaren plezier. Op zoek naar een mooie kokosmat of juist een goedkope buiten mat van rubber? Van Kreuningen heeft het allemaal.

Wilt u reageren?

Laat uw bericht achter