Eetkamerstoelen

  Eetkamerstoelen zijn hier met onze stoelendans uitgebreid te bewonderen

Als je eetkamerstoelen bij ons gaat uitzoeken zie je deze vaak met z'n vieren of zessen staan. Maar bij onze stoelendans zijn er de moderne stoelen per stuk gepresenteerd. Deze stoelen zijn met houten poten, metalen RVS poten en ook eventueel in zwarte poten met wielen en armleuningen gepresenteerd.

  • De hoogte van de zitting van de stoel is een eerste aandachtspunt. Hiervoor dien je rekening te houden met je eigen lengte, maar ook met de hoogte van de eetkamertafel. Gemiddeld is de zitting van de stoel 45 cm hoog. Ben je langer dan gemiddeld, dan dien je hiermee rekening te houden. De hoogte van een eetkamertafel is gemiddeld 78 cm hoog, ook daar dien je rekening mee te houden.
  • Je kunt kiezen voor stoelen met of zonder leuning. Stoelen voorzien van een leuning, zijn comfortabel. Je kunt met  eetkamerstoelen heerlijk natafelen of relaxed zitten door een eetkamerstoel met een verstelbare rug te kiezen. Wel moet je bij het kiezen van deze stoelen, denken aan de hoogte van de tafel. Kies wel voor stoelen die nog onder je tafel kunnen, dan kun je de stoel onder de tafel aanschuiven.
  • Bij de keuze voor de stoffering van de stoelen is het van belang te bedenken door wie deze gebruikt gaan worden. Worden de stoelen veelvuldig gebruikt door kinderen en heb je huisdieren? Dan kunnen de eetkamerstoelen snel vies worden. Kies dan een sterke stof, waarop je de vlekken niet snel ziet en welke je makkelijk kan schoonmaken. Op een donkere stof zie je minder snel vlekken en lederen eetkamerstoelen zijn makkelijk schoon te houden. Tevens is leer een sterk materiaal. Graag adviseren wij een vijf jaar garantie plan om deze erbij te kiezen voor complete ontzorging.
  • Eetkamerstoelen op wieltjes zijn vooral plezierig op een harde ondergrond, zoals parket, laminaat of tegels. Je bent snel wendbaar op deze stoelen.
  • Eetkamerstoelen zijn in verschillende woonstijlen verkrijgbaar. Je hebt moderne, klassieke, industriële maar ook landelijke en romantische eetkamerstoelen. De eetkamerstoelen zijn een aanwinst voor je interieur, als deze aansluiten bij de stijl die je in de rest van je woonkamer hebt gebruikt.

Wilt u reageren?

Laat uw bericht achter