Lederen wandbekleding

ENZO PELLINI Lederen plakbare tegels

100% LEDEREN TEGELS
KANT & KLAAR VOOR GEBRUIK
ZELFKLEVEND
EENVOUDIG ZELF AAN TE BRENGEN
PAST ALTIJD

Kijk hier ook de video van ENZO PELLINI

ENZO PELLINI 100% LEDEREN TEGELS kunnen worden gebruikt op wanden en meubels, deuren en en tafelbladen, ladekastjes en lambrisering, kastplanken en allerlei andere meubelen met een gladde ondergrond… De mogelijkheden zijn eindeloos, zolang de te beplakken delen droog, schoon en vetvrij zijn.

Doe meer met leer

Lederen wandbekleding van ENZO PELLINI kun je in verschillende patronen tegen de wand plakken. Iedere doos ENZO PELLINI wandtegels is goed voor 1 vierkante meter wandbekleding. De leren tegels zijn verkrijgbaar in 4 standaardformaten en in 4 verschillende kleuren. Leer is simpel op maat te snijden en laat zich dus op iedere gewenste vorm en afmeting tot op de millimeter nauwkeurig verwerken. De elasticiteit van het materiaal zorgt ervoor dat niet alleen platte ondergronden maar ook ronde oppervlakken beplakt kunnen worden. De hechtlaag van de leren tegels is reeds aangebracht en afgedekt met een beschermende folie. Zo kunt u eenvoudig de tegels verwerken tot een schitterend resultaat.

Het leer en de kleuren van Enzo Pellini

Dit hoogwaardige natuurproduct is gemaakt van 100% echt leder en is niet afgewerkt met een kunstlaag waardoor natuurlijke structuur- en kleurnuances inherent zijn aan het product en juist de unieke en exclusieve uitstraling verzorgt.

Leer is een natuurproduct met bijzondere eigenschappen. Leer is niet alleen een duurzaam en warm materiaal maar het is ook geluiddempend en brandvertragend. Een leren wandbekleding van ENZO PELLINI is werkelijk uniek want iedere wandtegel is weer een beetje anders. En dat geldt voor zowel de structuur als de kleur.

ENZO PELLINI heeft met zorg vier prachtige kleuren geselecteerd, te weten: MARRON, MUD, CHOCO en ANTRACIET. Elke kleur heeft een eigen karakter en uitstraling en is daarom juist zo toepasbaar in heel verschillende ruimtes. De kleuren vormen allemaal een mooie basis die uitstekend te combineren valt met andere natuurlijke materialen als hout, steen of beton. Maar ook naast een ingetogen kalkwand komt dit materiaal tot zijn recht.

Misschien denk je bij leren wandbekleding alleen aan de woonkamer maar leer is ook voor zoveel andere vertrekken geschikt. Neem nou bijvoorbeeld de wanden van een hal, studeerkamer, slaapkamer of keuken of zelfs een lambrisering.

Wilt u reageren?

Laat uw bericht achter