Gordijnen

Van Kreuningen heeft de grootste collectie raambekleding in de regio.

Overgordijnen, al of niet verduisterend, vitrage, valletjes, sluiergordijnen, M-gordijnen, inbetweens, kamerhoog of in banen, banenstof, wavegordijnen en geplooide gordijnen. De collectie gordijnen van ColorS heeft fraaie stoffen in mooie modieuze actuele kleuren. Hiernaast leveren wij tal van grote merken die wij als stofstalen of showbanen in onze showroom hebben hangen. Je kunt kiezen uit zeer veel transparante, lichtdoorlatende en verduisterende stoffen. Ook voor de klassieke inrichting leveren wij M-gordijnen, Sluiergordijnen en valletjes. Bijna alle stoffen zijn ook beschikbaar als vouwgordijn, zo kun je gordijnen en vouwgordijnen in een ruimte leuk combineren. Vrijwel alle stoffen kunnen worden gevoerd, wat het gordijn nog mooier en voller laat hangen. Graag adviseren wij u in onze showroom en tijdens het opmeten bij u thuis wat de voor u geschikte keuze is. Wij kunnen met onze eigen stoffeerders alles netjes bij u monteren en eventuele kreuk uit de gordijnen stomen.

Verschillende plooien en wave
Je kunt kiezen uit vier typen plooien om de uitstraling van je gordijn te bepalen: de enkele plooi, de dubbele plooi ook wel vlinderplooi genoemd, de triplooi en de retourplooi. Het nieuwe wave model geeft een mooi gelijkmatig golfeffect in twee 6 of 8 cm. aan je gordijn. De diepte van de golf is standaard 16 cm, maar kan ook in een andere diepte.

Maak je gordijn bijzonder
Je kunt je gordijn bovendien laten voorzien van een bijzonder detail en daarmee je interieur helemaal compleet maken. Zo kun je kiezen uit een contrasterende border of ringen van RVS of diverse andere kleuren. De border kan onderaan of bovenaan worden geplaatst. Je kunt zelf de kleur border kiezen uit dezelfde stofserie als de rest van het gordijn. Kies gerust een hoge plooihoogte of ook een hoge onderzoom om het gordijn meer body te geven.

Houd je van kleur in je interieur? Kies dan een stoere railroede aan wandsteunen of direct aan het plafond in diverse modellen en diameters en plaats daar je wavegordijn onder. Of denk aan een contrasterende kleur voering voor je gordijn.

 

Wilt u reageren?

Laat uw bericht achter