Kussens en dekbedden

Wij verkopen goede hoofdkussens voor iedere wens

Hoofdkussens

Vaak wordt er een goed kussen gezocht om het oh, zo belangrijke slapen te verbeteren op een bestaand matras. Dan is het belangrijk voor ons om te weten wat uw bodem en matras voor eigenschappen hebben om goed te kunnen adviseren. Het kussen omruilen kan vaak wel, maar tijdens het proefliggen in onze winkel kan alvast een goed passend kussen gekozen worden.

Bekijk hier de Altijd Goed Slapen kussens

Bekijk hier de Altijd Goed Slapen dekbedden.

Donzen dekbed

Donzen dekbedden zijn heerlijk licht en soepel om u heen. De stilstaande lucht tussen de donshaartjes zorgt voor een uitstekende isolatie die ‘s zomers de warmte en ‘s winters de kou tegenhoudt. Bovendien neemt het dons goed vocht op. De optimale ventilatie- en vochtregulatie garanderen een prettige slaap. Op deze manier is er voor iedere klant het juiste dekbed. Leverbaar in diverse dons-, of verenpercentages, lengte-, en breedtematen.

Wollen dekbed

Misschien gaat uw voorkeur uit naar wol, wat zwaarder aanvoelt op het lichaam. De 100% zuivere scheerwol zorgt voor een optimaal slaapklimaat in uw bed. Vast kent u de fabrikant Texeler van de dekbedden. Wol heeft een natuurlijk absorptie- en ventilatievermogen. Ze kan maar liefst 40% van haar eigen gewicht aan vocht opnemen zonder klam aan te voelen. Ook de wollen dekbedden leveren we in verschillende warmteklassen, lengte- en breedtematen.

Synthetisch dekbed

Synthetisch klinkt misschien iets minder fijn dan dons of wollen dekbed, maar u slaapt er niet minder lekker onder. De synthetische dekbedden zijn gevuld met zogenaamde holle vezels. Dit materiaal is zeer soepel en licht in gewicht. Het dekbed vormt zich daardoor precies naar uw lichaam. Deze dekbedden zijn uitermate geschikt voor mensen met astma of een bepaalde allergie. Ze zijn gemakkelijk te reinigen en daardoor ook aan te raden voor jonge kinderen. Leverbaar in diverse warmteklassen, lengte- en breedtematen.

Vier seizoenen dekbed

U kunt ook dekbedden combineren. In de warme zomer slaapt u bijvoorbeeld onder een dun dekbed en in de winterse kou maakt u er een dekbed met een groter vulgewicht aan vast. Deze duo-dekbedden verzekeren u dus van een ideaal slaapklimaat, vier jaargetijden dekbedden worden ze ook wel genoemd. Alle bovengenoemde dekbedden zijn leverbaar als 4 seizoenen dekbed.

Silvana Support Hoofdkussen

Silvana Support is al ruim 30 jaar de perfectie met het heerlijke nek ondersteunende hoofdkussen. Ontwikkeld in samenwerking met fysiotherapeuten, gemaakt van de allerbeste materialen en tot in detail uitgedacht om jouw lichaam optimaal te ondersteunen. Silvana Support kussens zijn in zes verschillende uitvoeringen verkrijgbaar, van extra zacht tot extra stevig. Tevens is elk Silvana Support verkrijgbaar in een extra smal model. Ideaal voor als je wat langer bent en meer ruimte wilt overhouden in bed. Dus ben je nu klein, groot, lang een rug of juist een zijslaper? Er is voor iedereen een Silvana Support!

silvana Support bij Van Kreuningen

gezond slapen is belangrijk. Dekbedden en kussens spelen een belangrijke rol in onze nachtrust. Een dekbed van Texelse schapenwol zorgt voor een perfect slaapcomfort.

Dekbedovertrekken, hoeslakens, en moltons veelal op voorraad

Wij verkopen ter bescherming van je matras, topper, en hoofdkussen graag moltons en matrasdekken. Deze kunnen dan samen met hoeslakens en dekbedden in modieuze kleuren een prachtige slaapkamer completeren.

Ergonomische Kussens van Tempur

Deze hoofdkussens zijn speciaal ontworpen voor mensen met een favoriete slaaphouding en die de best mogelijke ondersteuning nodig hebben. Al deze ergonomische hoofdkussens zijn voorzien van de TEMPUR® technologie, zodat ze zich naar uw lichaam vormen, uw hoofd en nek omsluiten en alle ongemakken wegnemen. Met ons testkussen programma fijn thuis rustig uit te proberen.

Beddengoed

Speciaal voor onze hoofdkussens en matrassen heeft TEMPUR® kussenslopen en hoeslakens ontwikkeld die door de unieke lengte- en breedtestretch de contouren van het kussen of matras optimaal volgen. De drukverlagende eigenschappen van het TEMPUR materiaal blijven hierdoor gewaarborgd. Natuurlijk kunt u bij ons terecht voor katoen, percal en jersey hoeslakens in alle maten en kleuren. Ook voor bed toppers en split toppers zijn er moltons en hoeslakens.

Tempur-Fit Dekbed

De dekbedden uit de TEMPUR-Fit collectie reguleren uw lichaamstemperatuur door het revolutionaire TEMPRAKON® materiaal, waardoor u dieper en rustiger slaapt. Door middel van een nieuwe technologie zorgen de TEMPUR dekbedden ervoor dat uw lichaam op een optimale temperatuur blijft. Het vermindert hitte en transpireren en geeft u een meer ontspannen en comfortabele slaap. De actieve zijde van het TEMPUR Fit Dekbed, is de zijde met de rode belijning en het label. Deze zijde neemt uw lichaamstemperatuur op indien deze te hoog wordt en geeft deze weer terug, indien uw lichaamstemperatuur te koud wordt.
Het TEMPUR-FIT dekbed is gemaakt van 100% katoen, de vulling is 70% nummer 1 kwaliteit eendendons.

  • De juiste keuze

    Het TEMPUR-FIT Dekbed is verkrijgbaar in de Classic en de Premium uitvoering en verschillende maten. Vulgewicht is 715 gram bij het eenpersoons dekbed en 1265 gram bij het tweepersoons dekbed. Vulgewicht Premium dekbed van 260 x 240 cm: 1500 gram.
    Reiniging en onderhoud
    Het TEMPUR-FIT Dekbed mag gewassen worden tot 40°C.

    TEMPUR wordt met behulp van milieuvriendelijke en bacterie verminderend bestanddeel geproduceerd. Hierdoor wordt de groei van bacteriën en schimmels verminderd. Er dient wel regelmatig te worden geventileerd om vochtvorming te voorkomen.

 

Wilt u reageren?

Laat uw bericht achter