Linnenkast / Gardarobekast

Draaideurkasten, schuifdeurkasten, of inloopkasten door ons gemeten en eventueel geplaatst

Altijd goed slapen folder 2019

Betaalbare slaapkamerkasten

Wij leveren kasten en kunnen deze bij u thuis plaatsen van goede en redelijk geprijsde kwaliteit. Onder de naam Altijd Goed Slapen bent u zeker verwend met mooie design opties tegen een nette prijs.

Kijk hier naar Altijd Goed Slapen kasten.

Wij kunnen gardarobekasten of linnenkasten leveren in veel prijssegmenten. Raffito kasten zijn functioneel, van hoogwaardige kwaliteit en volledig maatwerk. Raffito biedt veel mogelijkheden om uw ruimte optimaal te benutten en kan afgewerkt worden met schuif-, of draaideuren. Door de veelheid van kleur en materiaal kunt u veel combineren. Zo bestaan er meerdere paneeldiktes om ook in uw prijs iets moois te plaatsen. Mooi glazen panelen, hoogglans, grote spiegels op draaideuren het kan allemaal. Ook voor de kastindeling geldt maatwerk volgens uw wensen en ideeën. De kasten worden op maat geleverd en naar wens door onze vaste stoffeerders geplaatst. De snelle 2-3 weken levertijd is daarnaast ook een sterk argument.

Kijk hier naar de raffito kasten video, en deze is ook prachtig!

Inbouwkast op maat

Met een inbouwkast zult u uw ruimte optimaal benutten. Hiervoor bent u bij Van Kreuningen aan het juiste adres. Bij ons kunt u inbouwkasten op maat laten vervaardigen. De kast heeft niet alleen de gewenste afmetingen, maar heeft ook de inrichting die exact aansluit op uw wensen. Op onze website zult u diverse afbeeldingen van inbouwkasten vinden.

Een inloopkast op maat geleverd

Achter elke schuifdeur is een eindeloze reeks aan indelingen mogelijk. Uw droom komt uit met een prachtige inloopkast van Raffito.

Stijlvolle schoenenkast

Heeft u een idee wat één van de grootste ergernissen is met betrekking tot het opbergen van kleding en accessoires? Dat is het ontbreken van een goede mogelijkheid om schoenen op te bergen. Dit is niet het geval bij de kasten op maat van Raffito. Wij kunnen schoenenkasten met efficiënte opbergmogelijkheden voor u monteren. Onze schoenenkasten worden vervaardigd van hoogwaardige materialen.

De linnenkast plaatsing in de kleur van uw ledikant

Veel van de geleverde linnenkasten plaatsen we in een mooie combinatie van kleuren bij uw ledikant. Ook kleinere ladenkasten en nachtkastjes kunnen wij leveren. Massief eiken kan in veel kleuren geleverd worden. Maar ook worden er kasten geplaatst uit dezelfde serie als het ledikant. Dan combineert u een prachtige eenheid in de slaapkamer voor jarenlang gebruik. Onze twee vaste stoffeerders zijn eraan gewent goed naar uw wensen te werken. Graag verwelkomen wij u hier in onze slaapafdeling voor verdere uitleg.

Wilt u reageren?

Laat uw bericht achter