Matrassen en bedbodems

 

Matrassen en bodems kopen is een feest op zich.

Natuurlijk vragen wij uw wensen, en uw tijd om te komen proefliggen. Goede matrassen en bodems zijn zeer belangrijk voor een perfecte nachtrust, zodat u  uitgerust en energiek wakker wordt. Bij ons vindt u een gevarieerd aanbod matrassen die u de juiste ondersteuning bieden. Een soepel matras of een stevig matras? Een matras met een pocketvering, en voorzien van latex, of traagschuim? Heeft u last van allergieën of fysieke klachten? Wilt u een electrisch verstelbare bedbodem, en wilt u een topper? En wilt u twee eenpersoons matrassen of een tweepersoonsmatras? Allemaal overwegingen die u mee moet nemen bij het kopen van een nieuw matras. En natuurlijk moet er rekening gehouden worden met uw lichaamsbouw en matras hardheid, en wat is uw voorkeur?

Hier de website van Altijd Goed Slapen matrassen,

De Topdekmatrassen,

En ook van Altijd Goed Slapen lattenbodems

Wat is voor u de beste matras en met welke bedbodem?

Het kiezen van een goed matras heeft te maken met diverse persoonlijke wensen.  Last van rug- en nekklachten, pijnlijke gewrichten en problemen met de bloedsomloop? De comfortabele matrassen van Tempur hebben druk verlagende eigenschappen, waardoor klachten verminderen. Deze liggen op zeer wendbare schotelbodems. Deze schotels zijn per stuk draaibaar in hardheid in te stellen. Het matras van Kuperus heeft een stabiliserende werking, en kan gecombineerd worden met elke bedbodem. Hierdoor wordt het lichaam op de juiste wijze ondersteund en wordt u fit wakker. Nog comfortabeler slapen? Een topper is een dun matras die extra comfort en zachtheid biedt. Voor verstelbare tweepersoons bedden met twee bodems bestaat er de splittopper. Deze kan in de rug per persoon versteld worden zonder uw partner te ergeren.

Wij bezitten ook de matrassen en toppers van Kuperus, Tempur en Altijd Goed Slapen.

Kuperus matrassen

​De door Kuperus vervaardigde matrassen en stalen bedden worden nog ouderwets in Nederland met de hand gemaakt. Order na order volgens de specificatie van de klant. Vrijwel elk bed is uniek. Dat kan eigenlijk alleen in Nederland. En omdat het handgemaakt is. Het pure, echte en eerlijke vakmanschap wordt generatie op generatie overgedragen. Houtbewerking, metaalbewerking, textiel verwerking en stofferen. Het vak met een passie voor het maken van goede en mooie bedden. Omdat vrijwel alles met de hand gemaakt wordt door echte vakmensen is Kuperus in staat maatwerk te leveren. Maatwerk in maatvoering en samenstelling van onze matrassen en bedden. Vrijwel niets gaat Kuperus te ver. Kuperus werkt uitsluitend met de allerbeste materialen. Met zorgvuldig geselecteerde deskundige leveranciers werkt Kuperus al vele decennia lang samen. Samen met de leveranciers worden de beste materialen voor een specifieke toepassing gekozen en vervolgens door de vakmensen van Kuperus verwerkt.

Hofleverancier

​Sinds 2005, bij het honderdjarig bestaan, mag Kuperus zich bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier noemen. Een kroon op het werk. Een erkenning voor alle Kuperus medewerkers die elke dag bevlogen mooie en goede bedden maken.

Matras met ondersteuning, drukverlaging, en ventilatie

​Verschillende comfortlagen en pocketveringen zorgen voor individueel slaapcomfort. Er kunnen zelfs in de totale breedte met een meerprijs binnenvering geleverd worden waardoor 2 matrassen in een 2 persoons bed over de totale breedte hetzelfde ligcomfort geeft.

Kuperus dwarsgepannen spiraalbodems

De dwarsgespannen spiraal vormt het hart van deze bedbodem. Kuperus werkt uitsluitend met hoogwaardig staal met een hoge treksterkte. Het spiraalnet heeft een hoge dichtheid. Alleen Kuperus is in staat het spiraalnet onder zeer hoge spanning in de bedbodem aan te brengen. Kuilvorming is hierdoor uitgesloten en de Kuperus spiraal is daarmee bij uitstek geschikt voor een hoge belasting. Het spreekt voor zich dat de spiraalbodem optimaal ademt waardoor de ventilatie eigenschappen van uw matras volledig tot hun recht kunnen komen.

Afwijkende maten, veel kleuren

De Kuperus spiralen en ledikanten kunnen ook in afwijkende maten worden geleverd. Ook op de centimeter nauwkeurig. Voor afwijkende maten wordt in breedterichting 15% meerprijs gerekend en in lengterichting 10% meerprijs. Beide ten opzichte van de eerstvolgende lengte/ of breedtemaat. De Kuperus spiraalbodem is leverbaar in maar liefst 15 kleuren. Tegen meerprijs zijn ook afwijkende kleuren mogelijk.

Het sterkste ventilerende bed van Nederland

  • ​​ Profiel van hoogwaardig staal met een hogere treksterkte
  •  Uitsluitend stalen onderdelen
  •  Sterk spiraalnet, ingespannen met een kracht van 3000 kg met hoge dichtheid en dubbele staaldraad
  •  Geluidloze verstelbare uitvoeringen voorzien van degelijke stalen scharnieren met messing buis
  • In de uitvoering vlak en elektrisch verstelbaar met draadloze RF afstandsbediening.

Matras en bodem kopen

Graag een nieuw matras kopen, maar komt u er nog niet helemaal uit? Bij ons kunt u terecht voor advies in combinatie met rustig proefliggen. Natuurlijk verkopen wij ook een betaalbaar ledikant met bijvoorbeeld een lattenbodem. Of een Boxspring. Wij proberen uw slaaphouding eventueel met gebruik van uw bestaande bedbodem te optimaliseren. Onze series proefkussens maken het goed liggen compleet.

 

Wilt u reageren?

Laat uw bericht achter