Onderhoudsmiddelen

Er bestaan nogal wat onderhoudsmiddelen

De meest verkochte onderhoud producten zijn de tapijt-, stofreinigers en vilt; Tzit voor onder houten poten. Daarnaast antislipmatten onder de vloerkleden en crèmes met of zonder kleur voor lederen meubelen. En wil je een mooie olie of reiniging voor houten meubelen, of vloer onderhoudsmiddelen voor bijvoorbeeld PVC, laminaat, marmoleum of vinyl dan is dat ook bij ons verkrijgbaar.

Reiniging, verzorging en bescherming van aniline gladleer.

Een ding hebben vele soorten leer met elkaar gemeen: Leer moet regelmatig met onderhoudsmiddelen worden behandeld. Vergelijk leer met onze eigen huid, ook die dient regelmatig gereinigd en verzorgd te worden. Meubelleer verliest zonder regelmatig onderhoud al snel haar attractieve uitstraling, het vervuilt, droogt uit en de kleuren verbleken. De klant van de bank hiernaast, kreeg het advies: "alleen water gebruiken". Dat is op zich niet erg verkeerd, maar het is onvoldoende. Met alleen water kun je niet goed reinigen of onderhouden. Wat we door regelmatig onderhoud willen bereiken is dat de nerf van het leer stofvrij is en dat microvervuiling op tijd wordt verwijderd. Deze microvervuiling bestaat uit stofdeeltjes van bijvoorbeeld kleding, transpiratie, vet en andere substanties die "gemorst" werden. Onder invloed van UV-licht vormt deze microvervuiling een zuur, waardoor het leer wordt aangetast. Om dit te voorkomen reinig je 2 x per jaar met de milde reiniger uit de onderhoudsset. Het schuim van de cleaners bindt de microvervuiling en reinigt veilig en grondig. Vervolgens kun je het leer voeden en beschermen met Keralux® lotion of spray.

WAAROM EERST REINIGEN, EN DAN VERZORGEN?

Opdat leer zijn attractiviteit, zijn heerlijk zachte grip en zijn natuurlijkheid behoudt, heeft het in ieder geval belangrijke verzorgende en hydraterende stoffen nodig. Deze stoffen kunnen alleen worden opgenomen indien de poriën van het leer van tevoren zijn gereinigd en de vuildeeltjes zijn verwijderd. Daarom is de hoogwaardige KERALUX® leerverzorgingsset de ideale combinatie voor aniline gladleer: KERALUX® Milde Reiniger verwijdert de vuildeeltjes behoedzaam en toch grondig uit de poriën van het leer. Zodoende kan vervolgens de KERALUX® Verzorgingslotion ideaal worden opgenomen. Deze lotion hydrateert het leer en heeft een optimale terugvettende werking. Het ingebouwde UV-filter biedt bescherming tegen voortijdig verbleken.

MEUBELSTOF onderhoudsmiddelen

PURATEX®: Zelf impregneren zonder oplosmiddelen, zonder drijfgassen, zonder narigheid!

Met de Puratex® Care Kit kun je zelf, stoffen zitmeubel beschermen en verzorgen. De Puratex® impregneermiddelen bevatten geen drijfgassen en geen oplosmiddelen. Je kunt de bank(en) al na enkele uren droogtijd weer gebruiken. Vocht en vuil kunnen niet meer in de vezels indringen, reinigen wordt gemakkelijker.

Puratex® impregneer is verkrijgbaar als onderdeel van de complete verzorgingsset of als 500 ml flacon met knijpverstuiver. Je kunt de meubelen gewoon binnen laten staan. Voor een beetje bank ben je niet meer dan 5 minuten kwijt!

Kies voor de milieuvriendelijke en simpele manier van impregneren: Puratex®.

MeubelGarantPlan Textiel

5 jaar lang bescherming en onderhoud
Als de meubelstof van een onzichtbare bescherming is voorzien, kunnen gemorste vloeistoffen zoals koffie, thee of zelfs rode wijn gemakkelijk worden opgedept voor ze onherstelbare schade kunnen veroorzaken. Het MeubelGarantPlan kunt u bij aanschaf van nieuwe zitmeubelen bij ons afsluiten. De textielbescherming is ook gemakkelijk
en veilig zelf aan te brengen. Indien er vlekken ontstaan, die u zelf niet kunt verwijderen worden deze kosteloos door één van onze reinigingsexperts verwijderd. Tevens heeft u recht op reparatie tegen sterk gereduceerde prijzen bij andere schade of problemen.

Master Care

5 jaar garantie op leer!

Zitten Zonder Zorgen!

U bent van plan een lederen meubel aan te schaffen, en dat is een goede keus! Lederen meubelen voegen sfeer en luxe toe aan uw woning.Maar u wilt natuurlijk zonder problemen  genieten van uw lederen meubel(en).

Dat kan met Master Care onderhoudsmiddelen.

Om uw lederen meubelen in topconditie te houden is het gebruik van de juiste producten van groot belang. Door jarenlange research hebben zij een product kunnen ontwikkelen waarvan de werking en het gebruik uniek is.

Master Care verzorgt het leer en biedt bescherming tegen bevuiling en
mogelijke beschadigingen. Ongelukjes zijn echter niet altijd te voorkomen.
Beschadigingen zoals een kras, scheur, schroeiplek enzovoort worden met 
Master Care kosteloos hersteld! De producten in deze kit garanderen een optimale bescherming en zijn zeer eenvoudig in het gebruik. De producten zijn in de doekjes verwerkt en u hoeft dus niet te doseren.

Master Care zorgt ervoor dat u zonder risico kunt blijven genieten van uw lederen meubelen.

Hoe werkt Master Care?

U koopt Master Care direct bij aanschaf van uw lederen meubel(en).

U krijgt:

Een Master Care Kit met voldoende doekjes om uw meubel(en)
2,5 jaar te onderhouden, gebaseerd op 2x onderhoud per jaar.
• Een
Master Care Certificaat, waarop de voorwaarden vermeld staan.
Een Master Care Pas als garantiebewijs.

Na 2,5 jaar gaat u terug naar onze winkel om een 2e kit aan te schaffen, waardoor u de garantie automatisch met 2,5 jaar verlengt. U dient het aankoopbewijs van de kit goed te bewaren bij uw Master Care certificaat.

Wilt u reageren?

Laat uw bericht achter