PVC vloeren

Novilon PVC stroken Allura

Kijk hier naar het Forbo Magazine

Novilon presenteert een serie aan mooie en inspirerende PVC vloeren. Novilon PVC is een zeer comfortabele vloer, aangenaam om op te leven omdat het geluidsabsorberend is en warm voelt aan de voeten. Dit maakt het ideaal voor kinderen om op te spelen. Overweeg een houten vloer die niet splintert, barst of piept! Of zoekt u een vinyl vloer die oogt als een plavuizen vloer? Bij Van Kreuningen vindt u diverse soorten!

PVC van Kreuningen

PVC vloeren: Slijtvast en makkelijk onderhouden

Novilon PVC stroken zijn zowel slijtvast en gemakkelijk te onderhouden dankzij eigenschappen zoals Aquagrip, Diamond Seal en Noviclean. Geniet van de wetenschap dat je jezelf niet hoeft druk te maken over vlekken en krassen!

De vinyl oftewel PVC vloeren zijn op te delen in een drietal verschillende productgroepen met ieder een specifieke opbouw.

PVC stroken

Allereerst zijn daar de vinyl design stroken, dit zijn dunne stroken met een 0,3mm of 0,55 toplaag designvinyl op een volvinyl onderlaag. Deze stroken zijn tussen de 2 en 3mm dik en worden vol op de ondergrond verlijmd. Deze vaste verbinding met de ondergrond is ideaal in combinatie met bijvoorbeeld vloerverwarming. Onze stoffeerders kunnen eventueel de betonvloer eerst egaliseren.

Vinyl kliksysteem

Een tweede groep zijn de vinyl klikvloeren, waarbij er een kliksysteem in de PVC onderlaag zit. Deze producten zijn 4 tot 6 mm dik en worden zwevend gelegd op een harde en stabiele ondervloer. Deze vloer beschadigt dan niet de ondervloer.

PVC laminaat

Tenslotte is er nog het vinyl laminaat waarbij een vinyl toplaag is verlijmd op een HDF kernmateriaal, waardoor een hele stabiele zwevende vloer ontstaat die geplaatst kan worden als een laminaatvloer, maar toch de uitstraling en het onderhoud heeft van vinyl. Met voordelen zoals in de akoestiek; geluidsoverlast wordt prettig geminimaliseerd.

Please follow and like us:

Wilt u reageren?

Laat uw bericht achter