Relaxfauteuils

Relaxfauteuils zijn de op maat gemaakte heerlijke zit oplossing!

Luxe relaxfauteuils zijn bij ons in de showroom ruim vertegenwoordigd. Deze fauteuil is bekend om z'n handige lig functie. Soms wordt dit elektronisch bediend via een accu voeding of met opsta functie voor de zwakkere lichamen via een bedrade stopcontact verbinding. De fauteuils zijn in stof en soepel leer of zelfs bij de Scandinavische leveranciers met een kunstlederen achterkant leverbaar.

 

Vele maatvoeringen van XS - L

Dus goedkope fauteuils tot en met de duurdere fauteuils mooi in onze moderne showroom gepresenteerd. Maatvoering van XS = extra klein tot L = groot met mogelijkheid tot extra verhoging in de voet. Er wordt ook met snelle levertijden gewerkt met sommige modellen in leder. Dat is naast de uit voorraad leverbare fauteuils een belangrijk verkoopargument voor de lichamelijk zwakkere oudere klant. Wij verkopen onder andere moderne relaxfauteuils van de merken de Toekomst en Hjort Knudsen. Daarin zijn de prijssegmenten dan ook voor elk budget gepresenteerd.

Draaifauteuils gecombineerd met opsta functie

Draaistoelen met relaxfunctie en zelfs met opstafunctie zijn er met mooie houten poten in vele kleuren. En tegenwoordig ook met prachtige RVS voeten. Eventueel draaibare fauteuils met elektromotoren met opsta mechanisme kunnen tegenwoordig gewoon op maat in stof of leer geleverd worden.

Wilt u reageren?

Laat uw bericht achter