Shutters

Alles over shutters

Shutters zijn houten binnenluiken met verstelbare lamellen die u met de hand kunt bedienen. U kunt de luiken helemaal openen zodat elk straaltje zonlicht binnenvalt. Voor de meer subtiele lichteffecten laat u de luiken dicht en zet u de lamellen in de gewenste stand. Ze zijn sfeervol, functioneel en gemakkelijk in onderhoud. Wij hanteren hier twee kwaliteiten zodat u zelf in uw budget iets kunt vinden. Leverbaar in veel kleuren en met diverse bedieningskeuzes. Ook leverbaar voor Velux en Fakro dakramen. In bepaalde breedtes is er een schuifrail of een vouwrail nodig. Wilt u kleinere of grote lamellen, kijk gerust in onze showroom om de sfeer te proeven. De shutters zijn op maat gemaakte en bij u geplaatste kwaliteitsproducten, waar u jarenlang van kunt genieten.

Redenen om voor onze sfeervolle Shutters te kiezen:

 1. Onze premium shutters zijn vervaardigd uit FSC 100% white teak hout;
2. De uit meerdere lagen hout gemaakte zijstijl versterken de shutter enorm;
3. De lamellen worden kwartiers gezaagd om kromtrekken te voorkomen;
4. De shutters worden met eerste klas UV-lak met glad resultaat geleverd;
5. Het gecontroleerde droogproces zorgt voor een duurzame shutter;
6. De meeste frames hebben een strip om de schroeven netjes af te dekken;
7. Scharnieren en magneten in hoogste kwaliteit uitgevoerd;
8. Ook voor speciale vormen bieden shutters een optimale oplossing;
9. Polipropyleen  coating bij economy wood voor vochtige ruimtes;
10. De pengat verbinding is de sterkste houtverbinding.

Lamelmaten

De lamelmaten van onze shutters verschillen per materiaal en zijn allemaal kwartiersgezaagd om rondtrekken te voorkomen.

Shutters Mijdrecht

Premium woodLamellen: 115mm, 89mm, 63mm en 47 mm
Economy wood lamellen: 89mm, 63 mm en 47 mm.

Scharnieren

Wij hebben twee soorten scharnieren. De opdekscharnieren zijn zichtbaar en de inbouwscharnieren zijn verwerkt in de zijstijlen waardoor deze niet te zien zijn aan de buitenkant. De scharnieren zijn verkrijgbaar in 8 kleuren.

Tilter

De tilter is de naam van het bedieningsstokje. Met dit stokje zet u de shutters in uw gewenste stand. Deze tilter is bevestigd aan de lamellen en daardoor zichtbaar aan de voorkant. Of u kiest voor de offset bediening. Deze wordt geplaatst op 25 mm van de zijstijl.

Clearview

Wij bieden u tevens ClearView aan (tandrad bediening). Dit betekent dat de bediening van alle lamellen bediend wordt door met de hand een lamel te draaien.

Toepassing

Shutters zijn bij uitstek geschikt voor serres, erkers en ramen met afwijkende vormen en maten. Maar ook voor een Velux-, en Fakro dakraam zijn ze leverbaar. Ze kunnen geheel passend gemaakt worden voor onder meer ronde-, schuine- of getoogde ramen. De bijzondere vorm van het raam blijft op deze manier zichtbaar en het licht wordt toch geweerd. Ook bij draaikiepramen kunnen de shutters prima op of voor het raam worden gemonteerd.

2 Reacties

  1. graag vrijblijvende offerte voor heel het huis
    • Hein van Kreuningen
      Beste kitty tielen, Shutters beginnen bij ons qua prijzen vanaf € 340,-per vierkante meter. Dat is dus lengte x breedte geplaatst bij je thuis. Hartelijke groet, Van Kreuningen Woninginrichting

Laat uw bericht achter