Vloerkleden/karpetten

Vloerkleden, Lekkere warme voeten en knuffelcomfort

Het kiezen van het juiste vloerkleed is niet gemakkelijk, en heeft grote invloed op je interieur. Natuurlijk is het materiaal en de kleur van vloerkleden bepalend voor de ruimte, maar ook het formaat van een karpet kan veel (goed of fout) doen voor je interieur! Een kamer met een (te) klein vloerkleed lijkt ineens veel kleiner. Bepaal dus eerst hoeveel ruimte je hebt voor je karpet, en kies dan de afmeting die daar het beste in past. Graag helpen wij je met onze voorbeeldstalen om een eventueel maatwerk kleed te leveren. Ook zijn veel standaardmaten bijvoorbeeld 160 cm x 230 cm direct uit onze voorraad te leveren. Voor voorbeelden, of handige tips kun je natuurlijk bij ons terecht.

Moderne vloerkledenplanner

Of je nu eigentijds, klassiek of modern woont, groot of klein: een vloerkleed als wooneiland past altijd. Het ideale interieur moet ook een geheel zijn. Door een Vloerkleed op Maat toe te passen als wooneiland wordt je zithoek of eetkamer een eenheid. Je verbindt verschillende meubelen - de bank, salontafel en het dressoir - tot een comfortabel geheel. Bovendien vormt het karpet een mooi contrast met de harde vloer, en wordt de ruimte er letterlijk zachter van. Hoe groter het kleed, des te groter het gevoel van comfort. Ook zal de galm in de kamer afnemen aangezien het vloerkleed de geluiden dempt. De vloerkleden zijn op elke maat en naar eigen wens te maken, dus aan te passen aan elke ruimte! Speel met de afmeting, de kleur van het tapijt en de verschillende soorten en kleuren afwerkingen. Kijk bij de Desso vloerkledenplanner voor je inspiratie.

Een vloerkleed bezichtigen bij de leverancier is zelfs mogelijk.

Bent u bereid een stukje te rijden om daarna bij de vloerkleden specialist van alles te bewonderen en een mooi kleed daar uit hun enorme voorraad uit te zoeken? Met hoogstaande service zult u dan geholpen worden.

Please follow and like us:

2 Reacties

  1. Ik zoek een vloerkleed van 250 x 300 met een maximale prijs van € 750. Heeft u deze ook in uw collectie? Mvrgr R. Grave
    • Hein van Kreuningen
      Beste R. Grave, Wij hebben meerdere opties voor uw budget. Bijvoorbeeld een synthetisch hoogpolig karpet in vele kleuren leverbaar voor € 520,- Graag tot ziens!

Laat uw bericht achter