Wonderwall Studios

Wonderwall Studios massief houten wandbekleding

Is de naam van het unieke paneel dat u zelf thuis kunt ontwerpen, eventueel plaatsen wij het graag voor u.

Kijk hier naar de video, en hier de brochure

Wonderwall Studios is het idee om van gebruikt hout wandbekleding te maken. Het is bedacht toen ze in Azië waren. Wonderwall Studios zag tijdens een reis nogal wat verlaten houten huisjes. Al snel ontstond het idee om dit verwaarloosde, maar prachtig verweerde hout een tweede leven te geven. Wonderwall Studios : We haalden het hout uit de huizen en lieten lokale timmerlieden het zo bewerken dat we het makkelijk op een muur konden plaatsen. Houten wandpanelen dus, van oud hout en bewerkt door vakmensen. Dat was een paar jaar geleden. Inmiddels zijn we geprofessionaliseerd en werken we samen met een geweldige groep lokale vakmensen om onze collecties van wandpanelen te creëren. Wat hetzelfde is gebleven, is dat we nog altijd stad en land afstruinen voor hout dat we kunnen upcyclen. Upcyclen ja. Bij Wonderwall Studios geven we hout niet alleen een tweede, maar juist een beter leven. Omdat we overal ons hout vandaan halen, is onze collectie van nature zeer gevarieerd. We hebben wandpanelen die er gaaf uitzien in huizen, maar we zien ook dat veel van onze producten eindigen in interieurs van cafés, hotels, restaurants en winkels. Van rustiek tot strak en van klassiek tot modern; onze wandpanelen sieren een grote verscheidenheid aan binnenmuren. In binnen- en buitenland weten veel architecten en interieurontwerpers ons te vinden. Wij vinden het allemaal even geweldig.

Wat is de wandbekleding van Wonderwall Studios?

Het hout dat Wonderwall Studios  gebruikt voor deze panelen is afkomstig van steunbalken, gevelde bomen, oude vloeren en dwarsliggers. Van alles wat dus. Het mooie van al dit hout is dat het vol leven en karakter zit; elk stuk is uniek. Lekker verwaarloosd, prettig verweerd. Just the way we like it. Wonderwall Studios: Wij regelen alles zelf - houden de touwtjes strak in handen. Zo garanderen we de kwaliteit die we zelf ook zouden verlangen. Van het hout verzamelen tot aan de verkoop; alles houden we in eigen beheer. Onze organisatie bestaat uit weinig schakels en is daardoor efficiënt. Deze opzet levert natuurlijk allerlei voordelen op voor onze klanten. Maar we zijn geen club van strenge boekhouders; het menselijke willen we niet uit het oog verliezen. Persoonlijk contact met de lokale vakmensen blijft voor ons even belangrijk als een goed contact met onze klanten. Hoogwaardige producten gemaakt door gemotiveerde vakmensen die plezier in hun werk hebben. Elke wandtegel is handgemaakt wat betekent dat op een bepaald moment elk stukje hout door een of meerdere van onze vakmensen is vastgepakt. Er zit veel zweet en liefde in ons product op het moment dat het bij u thuis geleverd is.

Wonderwall Studios; De Collectie

Deze Wonderwall Studios collectie is zeer gevarieerd. Er zit dus voor iedereen wel wat tussen. De 13 verschillende unieke panelen zien er prachtig uit in huizen, maar we zien ons montagewerk ook veel terug in de interieurs van bars, hotels, restaurants en winkels. We vinden het te gek dat zo veel mensen de veelzijdigheid van deze panelen hebben ontdekt. En hun muur, achter het ledikant hoofdeind, om de open haard schouw, voor zakelijk; hun toonbank en bar ermee bedekken. In zowel eigentijdse als meer rustieke interieurs.

Wilt u reageren?

Laat uw bericht achter