Zitbanken

Veel bankstellen kunt u in onze sfeervolle showroom bewonderen

Onze zitbanken van diverse bekende merken zijn in huiskamersetting gestyled. Waaronder diverse banken van Flits wonen en World of living. Wilt u zitten op een zachte loungebank of houdt u meer van een grote hoekbank met binnenvering. Heeft u graag een kwaliteits-zitbank of kiest u voor een prijsbewuste aankoop? Wij helpen u graag bij de vele keuzes zitbanken met een bepaalde zitdiepte en zithoogte welke u langdurig plezier zal blijven geven. De ideale zitbank is voor ieder mens anders. Ook hebben wij de banken die met veel armkeuzes, zitdiepte, zithardheid en zithoogte op maat te bestellen zijn. Of wilt u liever een relaxfunctie in uw bank. Deze is via tiptoetsen elektrisch te bedienen, dan komt u met de benen omhoog en de rug komt wat te liggen. Zitbanken bekleed met mooi zacht leer of een sterke stof, eventueel met extra ledergarantie of vlekkengarantie voor zorgeloos zitten.

Hieronder vind je een aantal simpele tips waarmee je de optimale zitbank voor je interieur kunt vinden:

  • Meet de ruimte op waar de bank kan komen te staan. Meet deze ruimte precies op, schat niet. Want anders kan de bank te groot zijn voor de plaats. Heb je een bank naar je wens gevonden, boots de vorm van de bank dan na in je woonkamer. Dit kun je doen door bijvoorbeeld kranten of tijdschriften op de grond te leggen. Op deze manier kun je redelijk inschatten of de bank qua grootte in je huis past.
  • Hou ook rekening met de loopruimte om de zitbank. Is er nog genoeg loopruimte om de bank heen?
  • Wat is de functie van de zitbank? Waarvoor wil je de bank gebruiken? Wordt het een actieve zitbank, ga dan voor een bank met een relatief kort zitgedeelte. Ben je toch op zoek naar een relaxbank? Dan is het verstandig te kiezen voor een wat diepere bank met vaak wat zachtere kussens. Wij verkopen diverse zitbanken die in large, medium en Small te bestellen zijn.
  • Houd rekening met de plaats waar de bank komt te staan. Hoe is het licht daar? Welke kleuren worden daar gebruikt? Sommige stoffen verkleuren meer dan andere, vraag ons om advies.
  • Welke interieurstijl heb jij in je woonkamer? Landelijk, industrieel, design of toch klassiek. Pas de stijl, kleur en vorm van de bank aan jouw interieurstijl aan. Heb je hierbij advies nodig? Vraag aan onze styliste welke zitbank kan optimaal voor je woonkamer besteld worden?
  • Wil je graag je interieur vaak veranderen? Kies dan voor een bank opgebouwd uit elementen. Deze bank kun je als één geheel plaatsen, maar kun je ook als losse elementen gebruiken.
  • Komt de bank voor een raam te staan, kies dan liever voor een lager model dan voor een hoger model bank. Als je een te hoog model zitbank kiest, komt deze te ver boven het raam uit.
  • Kom vrijblijvend proef zitten op de vele zitbanken in onze showroom. Dat is de enige manier om erachter te komen hoe een bank daadwerkelijk zit of ligt.

Please follow and like us:

Wilt u reageren?

Laat uw bericht achter