Stoffering

Bekijk alles voor stoffering

Alles op stofferingsgebied!

Tapijt, gordijnen, zonwering, deurmatten, horren, pvc, vinyl of laminaat. Voor een goed overzicht van ons assortiment klikt u op de oranje knop hierboven.

Klik hier om het prachtige TRENDMAGAZINE 2017 van Tarkett Desso te bekijken:

Ter ondersteuning van elke trend brengen we in samenwerking met Michiel de Zeeuw als hoofdredacteur een trendmagazine uit. Het magazine staat boordevol met de laatste tips en trends op het gebied van industrieel wonen. 

Stoffering 'made by Van Kreuningen'

Van Kreuningen in Mijdrecht is een echte woninginrichter. Daarbij hoort onlosmakelijk de vakterm 'stoffering'. Stoffering is de verzamelnaam van alle maatwerk wat op het gebied van vloerbedekking, (hard of zacht), raamdecoratie, wandbekleding en meubelstoffen te bedenken is.

Aankleden van ruimte met tapijt

Waar voorheen stoffering werd gezien als 'het bekleden of bedekken van een voorwerp met meestal zachte stoffen' (bron: Wikipedia), wordt tegenwoordig ook het aankleden van een ruimte met tapijt of een harde vloerbedekking als laminaat, plavuizen of parket en de raam en wandbekleding 'stoffering' genoemd.

Maatwerk

Maatwerk is bij van Kreuningen ook echt maatwerk. Het inmeten doen wij voor u, de eindcontrole voor aflevering, het transport en de montage gebeurt ook door ons eigen personeel. De stoffeerders van Van Kreuningen zijn ervaren vloerenleggers en ook alle vormen van raambekleding hebben ze al vele malen mogen monteren. Met het grote assortiment aan accessoires en montagemateriaal grijp je bij Van Kreuningen eigenlijk nooit mis.

Wandbekleding

Voor wandbekleding heeft Van Kreuningen niet alleen behang, maar ook de houten wanddecoratie van het Nederlandse Wonderwall Studios in het programma. Daar zijn we best trots op.

Kom kijken, voelen en inspiratie opdoen in onze showroom.

Vooraf alvast rondkijken? Dat kan op Google Maps:

Klik hier om te vergroten >>> Om rond te kijken ga met uw cursur over het plaatje heen voor 360° zicht

Van Kreuningen is leverancier van o.a. AS Creation, Noordwand,ColorS, Balterio, Forbo, Desso, Parade, Interfloor en Wonderwall Studios.

reacties zijn gesloten