Wandbekleding

Bekijk alle wandbekleding

Wandbekleding is meer dan behang.

Wij hebben veel soorten en merken behang, ook Wonderwall Studios hebben wij in ons programma, voor een goed overzicht van ons assortiment klikt u op de oranje knop hierboven.

In onze showroom hebben we een grote collectie behangstalenboeken van AS creation en Noordwand. Deze leveranciers van mooie kwaliteit papier-, vinylbehang, vlies- en structuurbehang hebben jaarlijks nieuwe collecties. Als u kiest voor digitaal fotobehang kunnen ook zelf gekozen motieven worden geleverd.

Wonderwall Studios

Voor wandbekleding heeft Van Kreuningen niet alleen behang, maar ook de houten wanddecoratie van het Nederlandse Wonderwall Studios in het programma. Daar zijn we best trots op.

Wonderwall Studios maakt wandpanelen van gebruikt hout. Het is een mooie manier van upcyclen, doordat het gebruikte hout niet alleen een tweede, maar zelfs een beter leven krijgt. Elk paneel is uniek en de keuze van rustiek tot strak en klassiek tot modern maakt een grote verscheidenheid mogelijk.

Digitaal fotobehang

Met digitaal fotobehang en houten wandpanelen in het assortiment is Van Kreuningen dus ook voor wandbekleding leverancier van maatwerk.

Kom kijken, voelen en inspiratie opdoen in onze showroom.

Vooraf even rondkijken? Dat kan op Google Maps:


Klik hier om te vergroten >>> Om rond te kijken ga met uw cursur over het plaatje heen voor 360° zicht

Van Kreuningen is leverancier van o.a. AS Creation, Noordwand, Wonderwall Studios.

reacties zijn gesloten