Woonkamer

Bekijk alles voor de woonkamer

Alles voor de woonkamer.

Wij hebben echt alles wat u maar nodig kunt hebben in een woonkamer, banken, fauteuils, relaxfauteuils, tafels, salontafels. kasten etc, voor een goed overzicht van ons assortiment klikt u op de oranje knop hierboven.

Wij helpen je graag om van je huis je thuis te maken. Met goed gekozen meubels en woonaccessoires maak je de woonkamer gezellig!

Voor elke stijl en elk budget

Bij Van Kreuningen vind je voor elk budget passende meubelen. Hoogwaardige merken voor eigentijdse, klassieke of moderne woonstijlen. De ruime collectie is overzichtelijk in onze grote showroom gepresenteerd. Kom langs en voel, beleef en ervaar onze meubels zelf! Veel meubels zijn uit voorraad leverbaar, of met een korte levertijd.

Uw interieur weer helemaal up-to-date

Van Kreuningen is een echte woninginrichter. We doen dus niet alleen meubels, maar ook de complete stoffering. We adviseren dus niet alleen bij je keuze voor tapijt of laminaat maar ook bij de keuze voor gordijnenraamdecoratie en wandbekleding. De sfeer in je woonkamer wordt immers door de gehele woninginrichting bepaald. In onze showroom hebben we verschillende stijlkamers ingericht met bijpassende vloerkleden, verlichting en woonaccessoires. Om de woonkamer een geheel eigen stijl te geven kun je met maatwerkkasten van Slizing en bijvoorbeeld een in het oog springend behang of  houten wandbekleding van Wonderwall Studios kiezen. Met een paar kleine aanpassingen aan een bestaand interieur is je stijl vaak weer helemaal up to date.

Volop inspiratie, woonideeën en advies

In onze showroom in Mijdrecht presenteren we diverse stijlen met de nieuwste kastendressoirs, verlichting, relaxstoelen, fauteuils en banken. Met betaalbare trendy woonaccessoires die elk seizoen een unieke sfeer kunnen geven aan de goed gekozen basisinrichting. Kom je gezellig langs om te komen proefzitten in je nieuwe woonkamer?

Please follow and like us:

reacties zijn gesloten