Van Kreuningen Styliste biedt meer:

03-10-16 13:54:55: Mevrouw Koot:

De styliste Marja voelde feilloos aan naar welke sfeer wij op zoek waren voor onze net aangekochte jaren-50 woning. We wisten heel goed wat we niet meer wilden, maar minder goed wat we juist wel wilden. Pijlsnel matchte Marja de juiste kleuren en materialen bij elkaar die een perfecte mix vormden van ons beider smaken. Door haar enthousiasme en schetsen op papier zagen wij het al snel voor ons. Het eindresultaat is nog mooier geworden dan we hadden gehoopt dankzij het advies, de handige tips en het oog voor detail van Marja. En het is nauwkeurig gemeten, geplaatst en geleverd door Van Kreuningen.

Familie Kok blij met onze styliste Marja:

Wij kregen onze nieuwe woning half mei opgeleverd.

Ik vond het erg moeilijk om onze woning  te gaan in richten omdat wij geen enkel meubelstuk meer mee gingen nemen en er in het nieuwe huis al vaste kasten waren in de woonkamer. Om een nieuwe bank uit te zoeken kwamen wij bij van Kreuningen Woninginrichting in Mijdrecht. Op dat moment was styliste Marja werkzaam en gaf ons goede adviezen.

Na het zien van de foto’s van onze woonkamer liet Marja al gauw een bank zien die een optie zou kunnen zijn.

Wij hebben roosters in de vloer voor de hete luchtverwarming en hier kon geen bank overheen staan.

Marja is toen bij ons thuis wezen kijken en gaf ons advies over de lengte van de bank. Dit was erg fijn want zo kon zij ook zien waar de kasten zich bevonden .

Marja attendeerde ons ook nog op een mooi schilderij. Ook een stoeltje bij de bank en twee salontafels.

Later heb ik Marja ook nog advies kunnen vragen over de kleur van de muren in de slaapkamer. Ik heb nog tips gekregen over planten, in de woonkamer zodat het wat meer opgevuld werd.

Daarnaast nog 2 mooie robuuste lampen boven onze eettafel uitgezocht Het leuke hiervan was dat het materiaal de kleur donker bruin ook weer terug kwam in het schilderij en dat het schilderij in dezelfde lijn hing als de tafel. Ik was er zelf niet opgekomen . bedankt Marja , wij hebben veel aan je gehad en hebben nu de kleuren die goed bij elkaar passen.

Mooie ruime winkel, net even anders assortiment!

Erik Bosman, (via Google+)

 

We hebben een geweldig leuke dekenkist bij Van Kreuningen op de kop getikt. Zo uit de showroom, netjes verpakt, direct mee in de auto. Goeie prijs, precies passend bij ons Auping bed wat we ooit ook bij Van Kreuningen hebben gekocht. We lopen er niet de deur plat, maar telkens als we er langsgaan komen we weer met wat aardigs thuis. Leuke winkel met aardige mensen.

Fam Hoogterp, Mijdrecht