Eetkamer

Bekijk alles voor de eetkamer

Uw eetkamer compleet ingericht.

U zoekt voor uw eetkamer een tafel, eetkamerstoelen, misschien een dressoir of een servieskast, voor een goed overzicht van ons assortiment klikt u op de oranje knop hierboven.

Een echte eetkamer. Daar wordt nog lang nagetafeld!

De eetkamer is een vertrek waar je veel meer doet dan tafelen. Natuurlijk kun je er van een lekker ontbijt of een familiediner genieten, maar je kunt ook rustig de krant lezen, met de familie op een regenachtige middag weer eens een puzzel leggen of met vrienden een bordspel op die mooie eettafel spelen. En misschien is de eetkamertafel met goed gekozen stoelen wel de beste plek om je thuiskantoor in te richten.

Bij Van Kreuningen staan we voor je klaar om de keuze te helpen maken. Of je nu liefhebber bent van een moderne of klassieke eetkamer, in ieder geval adviseren wij je om je favoriete stijl terug te laten komen in de eethoek waardoor het een logisch geheel vormt met de rest van je woninginrichting.

In stijl tafelen met de juiste eetkamermeubelen

Een mooi gedekte tafel geeft een uitnodigende uitstraling aan je eetkamer. Met goed gekozen eetkamerstoelen is het heerlijk om lang na te tafelen. En als je dan toch voor de keuze van nieuwe stoelen staat; vaak zijn een paar extra stoelen voor 'erbij' toch wel heel handig! Helemaal bij de tijd ben je met een trendy eetkamerbank. Daarmee geef je de ruimte meteen een andere 'look'. Ook met een tafel die je kunt uitschuiven ben je voorbereid op alle situaties.

Breed assortiment eetkamerstoelen en eetkamertafels

Bij Van Kreuningen vind je eetkamermeubels voor elk budget. Ruime eetkamertafels, comfortabele eetkamerstoelen, trendy eetkamerbanken, moderne stoelen aangevuld met mooie maatwerkkasten.

Verlichting

Een eetkamer kan niet zonder bijpassende verlichting. De mogelijkheden zijn eindeloos, waardoor goed gekozen verlichting niet alleen functioneel maar ook een echte eye-catcher kan zijn. Je vindt een groot assortiment lampen in onze showroom op een natuurlijke manier gepresenteerd.

Vloerbedekking, wand- en raambekleding

Om de eetkamer compleet in te richten vind je bij Van Kreuningen een groot assortiment vloerbedekking, wand- en raambekleding. Allerlei soorten tapijt, vloerkleden, pvc, vinyl en houten vloeren, behang, gordijnen op maat, verschillende soorten binnen- en buitenzonwering. Wij adviseren je graag voor een complete inrichting van de eetkamer.

Van Kreuningen is leverancier van o.a. Voshaar, BKS, Henk Schram, B&B imports, Dux, Meubitrend, Probilex, Nouvion, Luxaflex, bece, ColorS, HE Design, Koopmans, en Zijlstra.

Please follow and like us:

reacties zijn gesloten