Vloeren

Bekijk alle vloeren

Harde of zachte vloeren.

Wij hebben laminaat, pvc, vinyl, tapijt en vloerkleeden in ons programma, voor een goed overzicht van ons assortiment klikt u op de oranje knop hierboven.

Vloerbedekking is meer dan tapijt.

Dat geeft wel eens een aardige spraakverwarring. Vloerbedekking kan immers hard of zacht zijn. Tapijt is een zachte vloerbedekking, een laminaatvloer, pvc vloer, parket of plavuizen vloer,  is een harde vloerbedekking. In de praktijk spreken we bij harde vloerbedekking over 'vloeren'. Dat levert soms vermakelijke gesprekken op.

Van Kreuningen is een echte woninginrichter met ervaren stoffeerders die in eigen dienst zijn. Ze kunnen de meest uitdagende klussen aan. Maar het blijft niet bij stofferen alleen. En als u assistentie nodig hebt met het verplaatsen van wat meubels, dan helpen we daarmee met een prima prijsopgave. Onze eigen stoffeerders leggen uw tapijt of harde vloerbedekking met veel kennis van het product en ze hebben ervaring met de meest uitdagende klussen.

Zachte vloerbedekking

Wij leveren bijvoorbeeld Desso, Parade en Bonaparte tapijt. Daarnaast leveren we wollen vloerkleden (karpet) in talloze kleuren.  Om uw mooie tapijt te beschermen voor ingelopen vuil leveren we schoonloopmatten op maat. Het inmeten van de ruimte doen we zelf. Wilt u uw tapijt ambachtelijk gespannen op rubber ondertapijt? Als we het mogen zeggen, dat is een klus die we graag aannemen. Stofferen is onze specialiteit en dat laten we graag zien.

Harde vloerbedekking

We hebben het assortiment Vinyl,  PVC en Laminaat vloeren van bijvoorbeeld Vinyl concept, Novilon, ColorS, Tarkett, en Balterio in ons programma.

U zoekt de mooiste harde vloerbedekking, maar uw betonvloer moet worden geëgaliseerd? Geen probleem, dat kunnen we ook voor u verzorgen. Onze stoffeerders werken graag de ondervloer af met een mooie geluiddempende en vochtwerende kwaliteit. Plakplinten afwerken, of hoge plinten lijmen op de muur.

Als je je laminaat zelf wilt leggen dan kan dat natuurlijk. We komen dan eventueel bij je opmeten en adviseren je dan de passende ondervloer. Bijvoorbeeld die met de 10 decibel geluiddemping die vaak nodig is in appartementen.

We hebben een grote collectie PVC en laminaat stalen in onze showroom. Kom je voelen en kijken? We helpen je graag met passend advies voor je vloerbedekking. Hard of zacht.

reacties zijn gesloten