Slaapkamer

Bekijk alles voor de slaapkamer

Alles voor de slaapkamer.

Van Kreuningen heeft een compleet programma voor het inrichten van uw slaapkamer. Kom proefliggen! Boxspring, matras, kussen, bodem, ledikant, kledingkast of inloopkast, voor een goed overzicht van ons assortiment klikt u op de oranje knop hierboven.

Bekijk hier de laatste Altijd Goed Slapen folder

Slaapkamers om bij weg te dromen.

De slaapkamer is een van de belangrijkste ruimtes in de woning. Een comfortabele plek waar je volledig kunt ontspannen en een gevoel van rust ervaart. Bij Van Kreuningen vind je alles om een droomkamer naar wens samen te stellen, zodat je kunt genieten van een heerlijke nachtrust. Wat dacht je van een luxe boxspring waarbij je het hoofdeinde en voeteneind kunt verstellen?

Slaapkamermeubels

Bij Van Kreuningen vind je een ruim aanbod slaapkamermeubels  voor de complete inrichting van je slaapkamer, van comfortabele moderne boxsprings en design bedden, tot ergonomische matrassen, landelijke kledingkasten en stijlvolle garderobekasten. Of wat dacht je van een klassiek ledikant? Bij Van Kreuningen vind je topmerken als Tempur en Kuperus. In onze speciale slaapstudio kun je uitgebreid proefliggen en staan de bedden en boxsprings van Altijd Goed Slapen sfeervol gepresenteerd. Ook de kledingkast of linnenkast is bepalend voor de inrichting.  Met maatwerkkasten van Raffito kunnen we iedere ruimte op maat inrichten.

Matrassen, kussens en dekbedden

Aangezien we gemiddeld een derde van ons leven doorbrengen in de slaapkamer, is een comfortabel matras, bed of boxspring van groot belang. Wil je graag een complete slaapkamer inrichten of heb je alleen een nieuw kussen of dekbed nodig? Natuurlijk leveren wij er graag een molton, matrasdek, dekbedovertrek en hoeslaken bij. Natuurlijk voor elk budget Laat je inspireren en adviseren bij Van Kreuningen bij het inrichten van je slaapkamer. In iedere stijl, passend bij je budget!

Vloerbedekking, wand- en raambekleding

Om de slaapkamer compleet in te richten vind je bij Van Kreuningen een groot assortiment vloerbedekking, wandbekleding en raamdecoratie. Allerlei soorten tapijt, vloerkleden, PVC, vinyl en laminaat vloeren, behang,  eventueel verduisterende gordijnen op maat, verschillende soorten binnen-, en buiten zonwering. Wij adviseren je graag voor een complete inrichting van je slaapkamer.

Van Kreuningen is leverancier van o.a. Tempur, Kuperus, Vroomshoop, Raffito en Altijd Goed Slapen. 

reacties zijn gesloten